top of page

Handelsbetingelser

 

Vi repræsenterer Ana stolen og køber direkte fra fabrikken, så vore kunder er garanteret en fin kvalitet til yderst fornuftig pris.

Der kan assisteres med små og større projekter, valg af de rigtige stole, indretninger, tegninger og selvfølgelig en konkurrencedygtig pris med alt inklusiv.

 

Der er daglig levering i hele Danmark, undtagen Færøerne og Grønland, så ventetiden er normalt 4 uger, når varen er bestilt.


Hvordan handler man hos AnaStolen.dk

Man er velkommen på webshoppen (Anastolen.dk), i telefonen 81818722 på mail (Info@anastolen.dk), 

Kundeservice som man kan få fat i via mail info@anastolen.dk , chat og telefon 81818722 er normalt altid åbent alle hverdage 8.00-16.00


Bestilling via webshop

På hjemmesiden kan du handle via vores webshop. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os på 81818722.

 

Altid billigste pris! Med garanti! …

 

Alle priser på sitet er vist både med moms og uden moms, alt efter om man er privat eller erhvervskunde. Når du handler med os får du + 30 dages 100 % prisgaranti. Finder man den samme vare i samme kvalitet/mængde og under de samme konditioner, i en konkurrerende virksomhed, godtgør vi prisforskellen. Kontakt os med det samme og dokumenter den offentlige pris (tag et foto, scan annoncen ind eller på anden vis). Så vil vi undskylde, at vi ikke har været opmærksomme, og kreditere forskellen, med tak!


Betaling

Vi trækker betalingen når varen er sendt. 


Fragt

l

Fri fragt i hele Danmark; også ikke-brofaste øer, undtagen Færøerne og Grønland.

Grønland, Færøerne og Island sendes bestillingen fragtfrit til en dansk havn med forbindelse til landet. Herefter påhviler de følgende fragtafgifter kunden.


Selve leveringen

Leveringen sker normalt med egne biler og chauffører, og leveres til hoveddøren, hvis muligt. Ellers til fortorvskant. Kontorstole og mindre affekter leveres med PostNord med mindre andet er aftalt. Leveringstiden er 1-5 hverdage (standard lagervarer). Dagen er afhængig af geografi; leveringsdato fremgår i ordrebekræftelse, som vi afsender efter modtagelse af bestilling. Vi leverer til hele Danmark. .


10 års Garanti (Vi ordner)

Er der fejl på produktet, der stammer fra produktionsfejl, har vi en omfattende garanti.

Købte produkter hos os er du dækket af 10 års garanti. Det betyder, at garantien gælder fra den dag varen er købt, og 10 år frem.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

 

Du har altid 30 dages gratis fortrydelsesret, når du handler på www.anastolen.dk.

 

Kreditering ved fortrydelse i de 30 dage: Standard lagervarer (1-5 hverdage) krediteres til fuld pris. Leverings- og montageydelser, serviceydelser m.v., der er udført krediteres ikke.

 

Varer fremstillet efter ønske og/eller leveret, opsat eller monteret efter nærmere service/tjenesteaftale med os, bestilt i større antal, specielle farver m.v. kan kun returneres efter aftale.

 

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder altså, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenlyst forringer varens salgsværdi væsentligt.

Er du ikke tilfreds med en vare, der er omfattet af ovenstående, er det naturligvis omkostningsfrit, og du har dermed gratis returret.

For at fortryde dit køb kan du kontakte os på telefon 81818722,

Hvis du fortryder dit køb tilbagebetales købesummen naturligvis til dig ved overførsel til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt, at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.
Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – Vedlæg kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkontoen, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Vores varer kan i kraft af deres art som udgangspunkt ikke returneres med normal post.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik.
Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage.

Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Ekspeditionen går hurtigere, hvis du ligeledes udfylder vores formular/standardfortrydelsesformular. Ring til kundeservice på 81818722, hvis du er i tvivl. Returnering går altid hurtigere ved forudgående aftale med vores kundeservice.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for 2 år efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Klagevejledning

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores kundeservice på telefon 81818722 eller mail info@anastolen.dk 

Synes du ikke det hjælper, kan du ringe til vores direktør: Peter Jensen, 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Klagen indgives til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk eller www.kfst.dk.
 

bottom of page